Firmaaftaler

På Taastrup Park Hotel tilbyder vi attraktive firmaaftaler til firmaer, som har et behov for overnatning med god service og gode faciliteter. Vi har hver uge besøg af mange stamgæster, som har benyttet hotellet gennem mange år. Det skaber en rigtig god atmosfære, som vi værner meget om.


Står du som ansvarlig for indgåelse af hotelaftaler og ønsker du at høre om mulighederne, så er du meget velkommen til at kontakte hotellet på telefon 43711819 eller på mail info@tphotel.dk.


Herunder kan du læse om alle de gode fordele der er ved at benytte Taastrup Park Hotel.


Se video her, hvor Rene Wendelboe fra Mitsubishi Danmark fortæller om, hvorfor han vælger os.

Se video her, hvor John Hansen fra Strukton Rail fortæller om, hvorfor han vælger os.


Hyggelige nyrenoverede værelser

Vi har gennem de sidste par år fået renoveret alle værelser samt skiftet alle vinduer og døre. Dette har givet et frisk pust og et mere moderne udtryk gennem hele hotellet til stor tilfredshed for alle vore gæster.


Morgenmad fra kl. 6.00

Vi tilbyder en stor, lækker og veltillavet morgenbuffet og vi åbner allerede kl. 6, så de gæster der skal møde tidligt, kan få en god start på dagen.


Få friskbrygget kaffe med på farten

Vi tilbyder at fylde din kaffekande med friskbrygget kaffe – ganske gratis naturligvis.


Gratis kaffe/te døgnet rundt

Du er velkommen til at benytte vores kaffemaskine i receptionen, hvor der er et stort udvalg som f.eks. café latte, cappuccino, kakao, alm. sort kaffe m.v. På alle værelser er der ligeledes mulighed for at lave kaffe/te.

Du kan også vælge at lave en kande kaffe i vores tekøkken og medbringe på værelset.


Lidt til ganen

Der er mulighed for at købe diverse drikkevarer i receptionen, såsom fadøl, læskedrikke, vin, snacks, slik m.v. Uden for receptionens åbningstid, kan man forsyne sig fra salgsautomaten, hvor man kan betale med kort.


Gratis parkeringsplads

Parkering er ofte svært at finde, når man bor på hotel i Københavnsområdet og finder man det, er det ofte meget bekosteligt. Men ikke på Taastrup Park Hotel. Vi har en stor parkeringsplads og det er helt gratis at benytte den. Der er plads til både personbiler, varebiler, busser og sågar lastbiler. Så derfor kan du nemt parkere, uden at skulle bruge tid på at finde en plads til bilen samt betale for parkeringen.


Lade station

Du har også mulighed for at lade din el-bil hos os. Vi har to lade stationer.


Gratis Wi-Fi

På hele hotellet tilbyder vi gratis high speed internet.


TV-kanaler

Vi har mange TV-kanaler både på værelserne, i receptionen samt i morgenmadsrestauranten.

Ved større sportsbegivenheder vil der være storskærm i restauranten.

Du har også mulighed for at låne en Chromecast i receptionen, så du kan streame din yndlingsserie.


Arrangementer for gæster

To gange om året inviterer hotellets direktør/ejer til et hyggeligt arrangement for in-house gæster. Det er et sommer grill-arrangement midt i juni og et julearrangement i december. Der plejer at være stor tilslutning til disse arrangementer, hvor gæster og hotellets personale får snakket og hygget.


Den ”Hjemlige hygge” og ”Mit andet hjem” er ofte de udtryk vores stamgæster bruger, når de skal beskrive deres ophold hos os. Det er vi enormt stolte af og glade for, for det er lige netop dét, vi ønsker at skabe. Vi nyder den uformelle snak i receptionen, de små konkurrencer, vi laver med gæsterne osv. Det er dét der skaber den gode atmosfære og lysten til at komme igen.


Central beliggenhed

Taastrup Park Hotel ligger godt placeret, både i forhold til hele infrastrukturen omkring Storkøbenhavn, motorvejen og de store indfaldsveje omkring København. Hotellet ligger kun 2 minutters gang fra Taastrup station, hvor man nemt kan tage toget direkte til København centrum på ca. 25 minutter. Kun 5 minutters gang fra hotellet finder man den hyggelige Taastrup Hovedgade med butikker, cafeer og restauranter. Har man medbragt shoppegenet, er der også mulighed for at få brugt det i shopping centeret City 2 kun 3 km. fra hotellet.


Vi glæder os til at høre fra dig.
Enkeltværelse med hyggelig stemning

Gratis parkering med videoovervågning

Fordybelse i kunst på væggenBadeværelse set fra dørenIMG_5636IMG_8073Enkeltværelse i lyse og stilfulde farverSkrivebord og tv på dobbeltværelseIMG_9204IMG_5686IMG_5599IMG_9207