Tekst:

Vi har åbent

Billede:
codvid19
Beskrivelse:

Morgenmad
Du kan stadig få morgenmad.
Grundet Covid-19, har vi pt. ikke morgenbuffet, men fortvivl ikke. Du har som gæst stadig mulighed for at få morgenmad. Det fungerer således, at vores køkkenmedarbejder vil stå bag en disk og spørge, hvad du ønsker. Du har det samme udvalg som tidligere, men vi beder dig nyde din morgenmad på værelset.
Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte receptionen på 43711819.

Aftensmad
Det er nu muligt, for gæster der bor på hotellet, at bestille aftensmad mandag til torsdag. Maden vil typisk være almindelig hverdagskost og kan afhentes i tidsrummet 17.30-19.00. Prisen er 75 kr. og maden serveres som take away og spises på værelset. I receptionen kan du købe drikkevarer til din aftensmad. Husk venligst at give besked, om du ønsker aftensmad, og gerne helst dagen før. Du kan ringe til receptionen på 43711819.

Møder
Det er stadig muligt at afholde møder på Taastrup Park Hotel. Vi er ansvarlige, holder afstand, har øget rengøringsstandard og vi passer derfor både på dig som kursist og os selv.
Vore lokaler giver mulighed for at vi kan dække op med god afstand mellem mødedeltagerne (max 10) og vi kan også servere en god frokost, kaffe, te, frugt, kage og lign.
Kontakt os på telefon 43711819 eller mail: info@tphotel.dk