1. Tekst
    Velkommen til Taastrup Park Hotel
  1. Tekst
    Værelser

OM SMALL DANISH HOTELS

Det begyndte for snart mange år siden. Nogle kroer i Jylland fandt ud af, at det var en god idé at arbejde sammen om at få flere gæster. Siden kom også fynske og sjællandske kroer med i samarbejdet, og det blev til sammenslutningen Dansk Kroferie. Senere blev bl.a. hoteller i hovedstaden også en del af sammenslutningen, og navnet Danske Kroer & Hoteller opstod.


Bliv inspireret på Small Danish Hotels, og læs om Gavekort, Benefits,  Firmarabat og meget mere,

Nyt navn. Samme gode oplevelser

Danske Kroer & Hoteller skiftede i 2012 navn til Small Danish Hotels. Men det gode værtskab og den personlige betjening er den samme. Vi kalder det moments of happiness. De små øjeblikke, du elsker at dele. De simple ting, der får lykken til at blomstre. Minderne, der brænder sig fast for evigt. Historierne fra ferien, du bliver ved at fortælle videre. Dem, der bliver bedre og bedre med årene. 
Small Danish Hotels er små, håndplukkede kroer, hoteller, slotte og herregårde, der oser af charme, nærvær og varme. Fælles for dem alle er, at de lægger vægt på den personlige betjening og det gode værtskab. 

5.000 værelser

Small Danish Hotels er en frivillig forening, der består af individuelt ejede kroer, hoteller, slotte og herregårde over hele Danmark. Alle er klassificeret med minimum 3 stjerner i HORESTAs hotelklassifikation. I alt råder Small Danish Hotels over ca. 5.000 værelser. 

Virksomhedsoplysninger

Small Danish Hotels 
Vejlevej 16, DK-8700 Horsens 
Tel. (+45) 75 64 87 00 (mandag - fredag 8.30-16.00) 
e-mail: info@smalldanishhotels.dk 
CVR: 30035615 
Etableret: 1981
Logo_SDH_dk


sdh lykken er...