Velkommen til Small Danish Hotels

Ophold for enhver smag

Er du på udkig efter kroophold, hotelophold eller måske et slotsophold i Danmark? Small Danish Hotels er din guide til skønne ophold i hele landet. I trænger måske til et romantisk hotelophold for 2, ekstra luksus i en weekend eller en billig pris på overnatning? Small Danish Hotels har helt sikkert en løsning, et tilbud eller en deal, der passer lige til dine planer.


På godt dansk samler Small Danish Hotels et hav af muligheder for hyggelige ophold under samme tag – vi har alverdens forskellige ophold på hylderne, og du skal kun lede og booke ét sted. Smart, ikke sandt?


Book dit næste ophold her


Ophold i hele Danmark

Small Danish Hotels byder på ophold i hele landet, så hvad end du har lyst til at udforske Jylland, Sjælland og København og Fyn, har vi helt sikkert et perfekt sted til dig. Vi byder på alverdens forskellige typer af ophold. Er I på jagt efter et luksus kroophold, et romantisk hotelophold, spa, billige hotelophold eller måske et hotelophold med middag? Vi har sammensat en masse spændende kategorier til dig. Ta’ for eksempel et kig på vores forskellige slags weekendophold, wellnessophold, aktiv ferie eller slotsophold.


Bliv inspireret herSDH_DK_logo_rgb_2021


Køb et gavekort med valgfrit beløb